Our life

summer:---)

Publicerad 2012-07-25 16:05:53 i Allmänt

Igår gjorde jag inte något speciellt...<3 Har bara varit ute med hundvalp:) Idag har jag solat mej hela dagen=) Och varit ute med hundvalp:D Men nu ska jag fa till konditionalsal och Zumba toning:P
 
 
 
 
 
Jag åt jättegod bläckfisk i Grekland<3
 
                 Charkku

summer holiday:P

Publicerad 2012-07-22 15:46:20 i Allmänt

Igår var jag och min familj i Nagu igen och äta<3 Idag har jag gjort inte något speciellt...:) Bara varit ute med hundvalp=) Men nu ska jag fa till konditionalsal:D
 
 
 
 
 
Jag vill fa till simbasssäng<3
 
                 Charkku
 
 
 
 
 

sommaren:D

Publicerad 2012-07-20 13:56:23 i Allmänt

På förra veckas onsdag var jag i konditionalsal och i Zumba toning<3 På förra veckas torsdag var jag, Jarppi och min familj äta i Nagu:) På förra veckas fredag var jag med mina kusiner och var i konditionsal=) På lördag var jag på jobb kl. 12-20 :D Efter det fo jag till Röylitti open air 2012 :P Där såg jag typ alla mina kompisar som bor i samma stan som jag:---) På söndag gjorde jag inte något speciellt...:---D Men sen min mamma fick en ide att vi sku fa till Tallinn:---P Jag packade snabbt och sen fo vi dit. Förutom min syster stannade hemma och skötte våra husdjur. I Tallinn gjorde vi inte något speciellt eftersom vi har ju varit där tidigare i den här sommaren som sagt. Vi besökte i några butiker och åt i alla restauranger som är bra. Jag köpte nya svarta och blåa jeans och en röd skjorta. Vi kom bort därifrån på tisdag natten. På tisdag var jag i Åbo men min mamma. Jag köpte nya örhänge. På onsdag kom min mommo och moffa till oss. På kvällen fo jag till Zumba. På torsdag fo jag till Åbo med Jarppi. Jag köpte ingenting..:( Men vi var och köpa gymnasium böcker till han och se på hans blivande lättviktare. Vi var också och fika i Coffee house. Okej, jag dricker inte ännu heller kaffe men jag åt så god glass. På kvällen fo jag till konditionalsal och Zumba. Idag har jag inte gjort något speciellt men nu ska jag fa och se på film.
 
 
 
 
 
Jag skrev en sån härn kort till Madde från Grekland<3
 
                 Charkku<3

soligt=)

Publicerad 2012-07-10 19:34:05 i Allmänt

Igår var jag i Skanssi med min mamma<3 Vi var och äta i Cafe Brahe:) Vi shoppade också lite=) Jag köpte en vit Peak performance munkjacka:D Och en grön idrott topp:P På kvällen fo jag till mage & bak jumpa med Isabell:---) Sen fo hon till sin stuga och jag fo till konditionsal:---D Och Zumba:---P Idag har jag inte gjort något speciellt... Min mommo och moffa har varit här. Men nu ska jag fa och läsa Miss mix.
 
 
 
 
 
Vi flyger alltid med TUI fly<3
 
                 Charkku

solen:)

Publicerad 2012-07-08 13:05:59 i Allmänt

Allt gick bra hos Venla på fredag<3 Där var jag, hon och Maru:) Vi talade och åt=) Tuulia borde också komma men hon kom inte heller...:( Igår kom Madde till oss och övernatta:D Vi var och simma:P Sen var vi i Bläsnäs och sola oss med Venla och Maru:---) Idag ska jag inte göra något speciellt..:---D Jag ska fa till konditionsal:---P Men nu ska jag fa och läsa Demi. Nu får ni lite bilder från fredag.
 
 
 
 
 
 
                 Charkku

sol<3

Publicerad 2012-07-06 14:30:06 i Allmänt

På onsdag var jag på jobb igen kl. 11-17 fast jag borde inte fa till jobb mera i den här sommaren men nu jobbar jag högst en dag i veckan...<3 På kvällen fo jag till konditionsal:) Och Zumba toning=) Igår var jag ute med hundvalp:D Och solade mej:P Jag läste Demi också:---) På kvällen borde jag fa till konditionsal och Zumba men jag fo inte heller eftersom jag och min familj och min fammo och faffa fo till Salo och köpa en hundvalp till dem också:---D Förresten Madde jobbar där nu i juli så jag såg henne där i Salos kvälltorg:---P Idag har jag solat mej och läst Demi. På kvällen ska jag säkert fa till Venla och fira hennes flytt.
 
 
 
 
 
Bali:) Där var så vackert<3
 
                 Charkku<3

sommar:---P

Publicerad 2012-07-03 12:02:41 i Allmänt

Igår var jag i Åbo med min mamma<3 Vi köpte nya konditionsal/mage & bak jumpa/Zumba skorna:) Vi var och äta i Dennis=) Och sen var vi och fika i Cafe Fontana:D Okej, jag dricker inte kaffe men jag drack saft:P Sen var vi och beställa mina gymnasiumböcker:---) Jag köpte därifrån en terminkalender också:---D Sen var vi i Marimekko och jag köpte en ny "penaali" (sånhärn var finns färggranna vallmoer :---P ) På kvällen var jag i mage & bak jumpa, i konditionsal och i Zumba. Idag har jag inte gjort något speciellt. Chillat bara. Har varit ute med hundvalp och nu ligger jag ute och solar mej. Men nu ska jag läsa Demi.
 
 
 
 
 
Lammkött var jättegott i Grekland<3
 
                 Charkku
 
 
 
 
 
 

sommarlov:---D

Publicerad 2012-07-01 18:28:44 i Allmänt

Nu är det en riktig sommarlov egentligen<3 Okej jag har haft nog lov från skolan men jag har jobbat hela juni:) Ursäkta mej att jag har inte bloggat länge men den här veckan har varit bråd...:( På måndag var jag på jobb kl. 11-19 =) På kvällen fo jag till Zumba:D På tisdag var jag på jobb kl. 11-19 :P På onsdag fo jag och min familj till Estland med färja:---) I Estland var vi och övernatta i ett hotel:---D Åt i olika restauranger:---P Och shoppade. Jag köpte nya svarta sandaler, vita korta Converser, nya gråa jeans, 3 olika svarta topp, en ny vit t-skjorta, en ny pink t-skjorta, en ny svart t-skjorta och nya solglasögön. På torsdag kom vi hem. På fredag var jag på jobb kl. 11-20. Efter det borde Madde komma till oss men hon hade några andra grejer att göra..=( På lördag var jag på jobb kl. 13-19. På kvällen kom Madde till oss. Vi gjorde inte något speciellt. Chillade bara. Hon borde komma och övernatta hos mej men hon fick inte lov:---( Idag har jag första lovdag från jobb. Madde var hos oss. Vi gjorde inte något speciellt idag heller. Chillade bara och gick till butiken med min hundvalp. Nyss kom jag hem från konditionsal men nu ska jag fa och läsa Miss mix.
 
 
 
 
 
Gamla stan i Grekland var underbar<3
 
                 Charkku

Om

Min profilbild

Charlotte och Matilda

Hejsan!:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela